Beküldés előtti teendők

- Töröld személyes adataidat és fiókjaidat a készülékről!
- Gondoskodj róla, hogy a készülék ne legyen zárolva (pl. jelszóval, kóddal, aktiválási zárral, szolgáltató által, stb).
- Távolítsd el az egyéb adathordozókat! A készülékben felejtett SIM kártyát, DVD lemezt, stb. nem tudjuk visszaadni.
- Távolíts el minden matricát, fóliát, tisztítsd meg a készüléket! Az erősen szennyezett készülékek kevesebbet érnek.
- Ha rendelkezésre áll a használati utasítás vagy olyan gyári tartozék, amelyre már nincs szükséged, tedd a csomagba azt is! Az új tulajdonos biztosan örül neki.
- Ha van bármilyen rossz vagy régi készüléked, amelyre már nincs szükséged, beleteheted a csomagba azt is. Ha menthetetlenek, gondoskodunk az újrahasznosításukról. Ha jók vagy menthetőek, új tulajdonost keresünk nekik.
- Csomagold be az árut úgy, hogy a szállítás során ne sérülhessen meg! A szállítás során keletkező károkért nem tudunk felelősséget vállalni.


Csomagolási tippek és teendők

Válassz a beküldendő készülék és a kiegészítők méretének és súlyának megfelelő csomagolást amely elég erős ahhoz, hogy a készüléket a szállítás során megóvja és amelynek megsértése nélkül a benne lévő termékhez nem lehet hozzáférni:

- Legjobb, ha kartondobozba csomagolsz, amely lehet a készülék eredeti doboza, egy másik készülék doboza vagy akár cipősdoboz is. Használhatsz postán kapható buborékfóliás borítékot is.
- Tedd a terméket és tartozékait egy zacskóba, hogy az esetleges nedvességtől megóvja őket. Ügyelj rá, hogy a termékek egymással közvetlenül ne érintkezzenek, ne tudják megkarcolni egymást.
- Tedd a csomagolóanyagba a bezacskózott termékeket a maradék helyet tömd ki újságpapírral.
- Zárd le a csomagot.
- Nyomtasd ki az emailben kapott címiratot.

Gondolj a környezetre:
- Ha egyszerre több terméket küldesz be, rakd őket egy dobozba.
- Ne használj szükségtelenül nagy csomagolóanyagot.


Szállítási információk és teendők

Terméket beküldeni csak legalább 1000 Ft összértékű eladás esetén lehet, és ez az emailben kapott címirat segítségével ingyenes.

- Ügyelj rá, hogy a csomag feladása a címirat kiküldésétől számított 5 napon belül megtörténjen.
- A csomag szállítási ideje a feladástól számított 1-2 munkanap.
- Csomagodat az ország több, mint 2600 csomagfeladásra alkalmas postájának bármelyikén, díjmentesen feladhatod.
- FIGYELEM! A feladáshoz vidd magaddal az emailben küldött címiratot és add át a csomaggal együtt a postásnak, aki azt lepecsételi, felső példányát a csomagra ragasztja, alsó példányát pedig visszaadja neked. A későbbiekben ezzel tudod igazolni, hogy feladtad a csomagot.